Visma.NET Magento Integration

Integrera Visma.net med Magento E-handelVisma.NET Magento e-handel integration

Visma har varit med i affärsystembranchen länge och det finns idag versioner som Visma Administration 1000 / 2000 och e-ekonomi. Nu Lansera Visma ett helt nytt affärssystem, Visma.NET som kommer med mängder av nya funktioner och och lämpar sig bättre till e-handel än tidigare versioner. Med Visma.NET kan in bla automatisera flöden i logistiken som inköp och utleveranser som ger er bättre kontroll på bla lagerhantering.

Vismaversioner som vi integrerar Magento och WooCommerce till:

  • Visma Administration 1000
  • VismaVisma AD 1000 2000
  • Visma NET
  • Visma Business

Hur integrationen till Visma.NET fungerar

Tillsammans med Sharespine erbjuder vi integrationer mellan Magento, WooCommerce och Visma.NET.
En integration mellan e-handeln och affärssystemet innebär att ni kan synkronisera bla lagersaldon, produktinformation, attributer, kunder, ordrar. Tack vare det helt nya API’et kan vi även hjälpa er skräddarsy integrationer och funktioner precis efter era behov. Behöver ni ha hjälp att integrera Visma.NET till er e-handel kontakta oss så kommer våra integrationsexperter att hjälpa er.

  • Synkronisera Lagersaldo
  • Synkronisera Produkter
  • Synkronisera Order
  • Automatisk avstämning med betallösningar
  • Automatiska triggers

Hur projektet går till

När ni vill integrera er e-handel till Visma.NET börjar projektet med en behovsanalys där våra integrationsexperter lyssnar på era behov, hur ni arbetar idag och hur ni önskar att arbeta. Vilka flöden ni är nöjda med och vilka flöden ni vill förbättra. När vi har kartlagt era behov bokar vi ett möte med Sharespine och tillsammans med dem tar vi fram en projektplan och utförande plan. Under projektets gång kommer ni vara involverade kontinuerligt för att säkerställa leveransen. Vi föredrar alltid att integrera mot era utvecklingsmiljöer för att minimera eventuella buggar och säkerställa kvaliteten.

Är du intresserad av Visma.NET rekommenderar vi att boka ett kostnadsfritt webinarie på deras hemsida

Kom igång med Visma.NET och Magentoniklas dahlquist

Kontakta oss för att komma igång med er integration till Visma.NET idag. Vi tillsammans med våra parters hjälper vi er i hela projektet med att ta fram en e-handel i Magento och integrera den till Vismas nya flaggskepp Visma.NET. Vi har lång erfarenhet av integrationer mellan Magento och olika affärssystem.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att diskutera ert projekt. Våra projektledare är utbildade affär- och e-handelsutvecklare och kan hjälpa er med allt från vidareutveckling till nystart av e-handel eller i valet om byte av plattform.

  031 – 360 80 98
  kontakt@dahlquist.nu
  Östergatan 18A Uddevalla, Sverige

magento certifieringar