Creditsafe Magento Integration

Magento

Integrera Creditsafe med Magento

Creditsafe är ett av de största bolagen inom kreditupplysningar för företag och privatpersoner. Vi har därför bygg en integration till Creditsafe där Magento kan kommunicera med Creditsafe och automatiskt göra kreditkollar på kunderna i butiken. Detta kan vara användbart om ni tex vill erbjuda egen fakturering utan höga risker eller avgifter hos tex Klarna. Vi kan tillåta kunder som har en bestämd kreditvärdighet att få beställa via faktura och de kunder som har låg kreditvärdighet får handla via tex kort.

Fördelar med egen fakturering och integrationen till Creditsafe:

  • 0kr per faktura
  • Trygg kreditcheck
  • Erbjuda betalsätt beroende på kreditvärdighet
  • Låga avgifter
  • Automatisk kreditvärdighetkoll

Hur uppsättningen går till

En integration mellan Magento och Creditsafe är enkel.
Kontakta oss direkt eller via era nuvarande utvecklare och lägg en beställning på Credtisafe integrationen.
Ni får en plugin och guide för hur ni sätter upp integrationen, vi hjälper er självklart med installationen om ni önskar det.
Ett avtal med Creditsafe är ett krav.

Hur kommer jag igång?

När ni vill integrera er e-handel till Visma Business börjar projektet med en behovsanalys där våra integrationsexperter lyssnar på era behov, hur ni arbetar idag och hur ni önskar att arbeta. När vi har kartlagt era behov skriver vi en kravspec tillsammans med våra utvecklare och planerar projektet tillsammans med er och våra projektledare. Under projektets gång kommer ni vara involverade kontinuerligt för att säkerställa leveransen.

Välkommen att kontakta oss

En bra bollplank är viktigt i alla projekt. Våra e-handelskonsulter och integrationsexperter kan hjälpa er ta rätt beslut när ni skall integrera Credtisafe Magento. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter. Använd formuläret här till höger för att enkelt komma i kontakt med oss. Välkommen!

Telefon: 031 360 80 98
Mail: kontakt@dahlquist.nu

Vår adress

Integration till Magento 1Integration till Magento 2