Winbas Magento Integration

Integrera Winbas med er E-handel i Magentowinbas magento integration winbas e-handel

Winbas är ett affärssystem som är utvecklat för handel/grossist, tillverkande företag och entreprenad. Winbas är ett gränslöst system baserat på Microsoft och Windowsmiljöer.

Winbas Connect

Winbas Connect är en funktion i Winbas vilket gör det möjligt att integrera Winbas med tex en e-handel som Magento. Vi har byggt en integration som gör just detta, med hjälp av vår integration kan ni synkronisera:

  • Ordrar
  • Kunder
  • Produkter
  • Prislistor

Hur integrationen till Winbas Connect fungerar med er e handel.

Med hjälp av filöverföring flyttas information från e-handeln till Winbas på bestämda tider/frekvenser med hjälp av cron-job. Winbas skickar även ut filer som Magento kan läsa av för att skapa produkter eller uppdatera befintliga. Här kan vi styra vilka fält ni vill skall läsas mellan systemen eller om vi skall sätta upp en standardkoppling.

Winbas Connect Magento E handel

Hur projektet går till

När ni vill integrera er e-handel till Winbas börjar projektet med en behovsanalys där våra integrationsexperter lyssnar på era behov, hur ni arbetar idag och hur ni önskar att arbeta. Efter att vi har kartlagt era behov bokar vi ett möte med Winbas och tillsammans med dem tar vi fram en projektplan och utförande plan. Under projektets gång kommer ni vara involverade kontinuerligt för att säkerställa leveransen. Vi föredrar alltid att integrera mot era utvecklingsmiljöer för att minimera eventuella buggar och säkerställa kvaliteten innan leverans.

Är du intresserad av Winbas som affärssystem rekommenderar vi att läs mer på deras hemsida

Kom igång med Winbas E-handel i Magentowinbas connect

Kontakta oss för att komma igång med er integration till Winbas idag. Vi hjälper er i hela projektet med att ta fram en e-handel i Magento och integrera den till Winbas affärssystem. Vi har lång erfarenhet av integrationer mellan Magento och olika affärssystem. Har du en e-handel och vill byta till Magento? Läs hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att diskutera ert projekt om Winbas E-handel. Våra projektledare är utbildade affär- och e-handelsutvecklare och kan hjälpa er med allt från vidareutveckling till nystart av e-handel eller i valet om byte av plattform.

  031 – 360 80 98
  kontakt@dahlquist.nu
  Östergatan 18A Uddevalla, Sverige

magento certifieringar