Vi älskar Webb & E-handel

Vi bygger skräddarsydda e-handel i Magento, världens bästa e-handelsplattform.

dahlquist e-handelskonsulter

certifierade

Om Dahlquist

Dahlquist E-handelskonsulter är en e-handelsbyrå som utgår från Uddevalla, strax ovanför Göteborg. Vi bygger skräddarsydda e-handelslösningar på marknadens bästa e-handelsplattformar, Magento och WooCommerce.

E-handelslösning som passar verksamheten

En bra e-handelslösning börjar med ett grundligt förarbete. Vårt konceptuella tänk gör att vi kan skapa en webbshop som hjälper ditt företag att bli mer effektivt. Vi började arbeta med Magento 2008 och sedan dess har vi hjälpt både nystartade företag och deltagit i projekt med företag i miljardklassen runt om i hela Sverige. Vi har lång erfarenhet och massor av kunskap som vi tar med in i alla våra projekt.

Våra partners

Vi kan göra mycket och vi kan göra det riktigt bra, men vi kan inte göra allt. Därför är vi partners med företag som har spetskompetens inom flera viktiga e-handelsområden, exempelvis logistiklösningar, betalningslösningar, affärssystem och integrationer. Detta tillåter oss att skapa skräddarsydda totallösningar till våra kunder, där varje del levereras av specialister inom varje område.

Specialutbildad personal

All vår personal är utbildad och specialiserad inom e-handel. Vi rekryterar vår personal från ehandelsutbildningen i Uddevalla. Under utbildningens gång studerar eleverna bland annat projektledning, e-handelsplattformar, webbstrategi, sökmotoroptimering, integrationer och många andra ämnen. Detta gör att våra projektledare har en bredare förståelse för vad som behövs för att lyckas med ett e-handelsprojekt.

”Tack vare att vi rekryterar vår personal direkt från Sveriges vassaste ehandelsutbildning (mer info) märker jag att vi levererar bättre lösningar än våra konkurrenter. Våra slutresultat bli mer genomtänkta och vi håller ett bredare perspektiv i våra projekt. Tack vare utbildningen har vi alltid med oss det konceptuella tänket som gör det lättare att se helheten.” – Niklas Dahlquist, VD som själv gick utbildningen 2010 och som nu föreläser på skolan i flertal ämnen.

Från behov till färdig webbshop

När ni behöver byta från en e-handelsplattform till en annan, eller om ni vill skapa en egen e-handel, står vi redo att hjälpa er hela vägen till färdig produkt. Projektet inleds med att vi sätter oss ner och diskuterar era behov och vilka lösningar vi kan bidra med för att bygga en lyckad e-handel åt er. Ni får en och samma projektledare som sköter all kontakt. Efter projektets slut utvärderar vi resultatet för att komma på nya idéer till förbättringar eller vidareutvecklingar för att göra er webbshop ännu bättre.

Vad vi kan garantera er

✔ Den senaste tekniken inom e-handel
✔ En heltäckande leverantör
✔ 10 års erfarenhet av e-handel och Magento
✔ Långsiktig partner
✔ Riktigt bra support
✔ Partners inom betaltjänster, sökmotoroptimering, marknadsplatser m.m
✔ Certifierade utvecklare för bättre utveckling/kodning
✔ Specialiserade inom integrationer mellan affärssystem och e-handel

om oss niklas dahlquist

Niklas Dahlquist, Grundare

dahlquist


googledahlquist e-handelskonsulter

Certifierade utvecklare

I de flesta projekt kommer man väldigt långt med standardfunktionerna i Magento. Men när ni som kund önskar ha någon speciell funktionalitet för att fylla just era behov behövs det förmodligen skrivas ny kod, då är det viktigt att ha bra utvecklare.

Vi jobbar bara med certifierade utvecklare. Vårt utvecklarteam består av 4 projektledare och 20st Magentoutvecklare vilket gör att vi kan leverera skräddarsydda lösningar som är byggt efter systemens standard.  När vi bygger lösningar efter dessa riktlinjer innebär det att produkten blir stabilare, mer skalbar och framtidssäkrad.

Certifierade av Google

Vår personal är utbildad och certifierad av Google Analytics vilket innebär att vi levererar bättre produkter enligt Googles egna riktlinjer.

 

Produktägare

Vi har gått utbildning i produktägarskap i syfte att förbättra våra leveranser till våra kunder och jobba mer effektivt. Vi arbetar agilt i våra projekt och denna utbildning har förstärkt vårt sätt att arbeta ytterligare.

Referenser

Vi startade 2017 och har sedan dess hunnit jobba med flera ledande företag. Innan företaget startades har vi jobbat på några av Sveriges största Magentobyråer där vi har hunnit medverka i över 50 skräddarsydda Magentoprojekt. Här är några företag som vi jobbat med hittills.

skyltkoncept

bröllopsdekorationer

järnia

tiason

Ring 031 360 80 98

Välkommen att kontakta oss med frågor, offertförfrågningar och rådgivning.
Vi finns på kontoret mellan 07.00 – 17.00 varje vardag och svarar på mail oftast redan samma dag.