Vi är Dahlquist | Vi älskar E-handel

Vi bygger skräddarsydda e-handel i Magento, världens bästa e-handelsplattform.

Certifierade Scrum masters

magento utvecklare licensierade

Om Dahlquist

Dahlquist E-handelskonsulter är en e-handelsbyrå från västkusten, strax ovanför Göteborg. Vi bygger skräddarsydda e-handelsösningar på marknadens bästa e-handelsplattformar, Magento och WooCommerce. Vi har specialiserat oss på att leverera kvalitativa webbshopar tillsammans med ett konceptuellt tänk där vi hjälper er med allt från att effektivisera arbetsflöden till välja affärssystem som passar sig efter era behov i e-handeln. Vi har arbetat med Magento sedan 2008 och har sedan dess varit inblandade i projekt i storlekarna från nystartat till företag som omsätter miljarder. Vi har lång erfarenhet och massor av kunskap som vi tar med in i alla våra projekt.

Våra partners

Vi är partners med de företag som har spetskompetens inom de viktigaste delarna för en lyckad e-handel, exempel som betallösningar, fraktlösningar, integrationer, affärssystem och marknadsplatser. Med hjälp av våra partners kan vi ge er en skräddarsydd totallösning där alla delar är specifikt framtagna för era behov med en en enda kontaktperson, vår projektledare.

Specialutbildad personal

All vår personal är utbildad och specialiserad inom e-handel. Vi rekryterar vår personal från e-handelsutbildningen i Uddevalla där man studerar bla projektledning, e-handelsplattformar, webbstrategi, sökmotoroptimering, ekonomi, integrationer m.m vilket gör att våra projektledare har ett bredare förståelse för vad som behövs för att lyckas med e-handel.
”Tack vare att vi rekryterar vår personal direkt från Sveriges vassaste e-handelsutbildning (mer info) märker jag att vi levererar bättre lösningar än våra konkurrenter.Våra slutresultat bli mer genomtänkta och vi håller ett bredare perspektiv i våra projekt. Tack vare utbildningen har vi alltid med oss det konceptuella tänket och helheten.” – Niklas Dahlquist, VD som själv gick utbildningen 2010 och som nu föreläser på skolan i flertal ämnen.

Från behov till färdig webshop

När ni har upplever behovet av att byta eller skapa e-handel hjälper vi er hela vägen till färdig produkt. Projektet startar med att vi sätter oss ner och diskuterar era behov och vilka lösningar vi kan bidra med för att bygga en lyckad e-handel till ert företag. Vi tycker att ett projekt är en rolig och levande process. I projektet lär vi känna varandra och tillsammans hitta de mest effektiva och lönsamma lösningarna. Ni får en och samma projektledare som är med er från start till att webshopen är lanserad. Efter lansering utvärderar vi resultatet och skapar tillsammans idéer på förbättringar och vidareutveckling för att göra er webshop än bättre.

Vad vi kan garantera er

✔ Den senaste tekniken inom e-handel
✔ En heltäckande leverantör
✔ 10 års erfarenhet av e-handel och Magento
✔ Långsiktig partner
✔ Riktigt bra support
✔ Partners inom betaltjänster, sökmotoroptimering, marknadsplatser m.m
✔ Certifierade utvecklare för bättre utveckling/kodning
✔ Specialiserade inom integrationer mellan affärssystem och e-handel

e-handelkonsult

Niklas Dahlquist, Grundare

magento göteborg


google analytics certifieringCertifierade Scrum masters

Certifierade utvecklare

I de flesta projekt kommer man väldigt långt med standardfunktionerna i Magento. Men när ni som kund önskar ha någon speciell funktionalitet för att fylla just era behov behövs det förmodligen skrivas ny kod, då är det viktigt att ha bra utvecklare.

Vi jobbar bara med certifierade utvecklare. Vårt utvecklarteam består av 4 projektledare och 20st Magentoutvecklare vilket gör att vi kan leverera skräddarsydda lösningar som är byggt efter systemens standard.  När vi bygger lösningar efter dessa riktlinjer innebär det att produkten blir stabilare, mer skalbar och framtidssäkrad.

Certifierade av Google

Vår personal är utbildad och certifierad av Google Analytics vilket innebär att vi levererar bättre produkter enligt Googles egna riktlinjer.

 

Produktägare

Vi har gått utbildning i produktägarskap i syfte att förbättra våra leveranser till våra kunder och jobba mer effektivt. Vi arbetar agilt i våra projekt och denna utbildning har förstärkt vårt sätt att arbeta ytterligare.

Referenser

Vi startade 2017 och har sedan dess hunnit jobba med flera ledande företag. Innan företaget startades har vi jobbat på några av Sveriges största Magentobyråer där vi har hunnit medverka i över 50 skräddarsydda Magentoprojekt. Här är några företag som vi jobbat med hittills.

skyltkoncept

bröllop

järnia

tiason

Ring 031 360 80 98

Välkommen att kontakta oss med frågor, offertförfrågningar och rådgivning.
Vi finns på kontoret mellan 07.00 – 17.00 varje vardag och svarar på mail oftast redan samma dag.