Uppgradera till Magento 2

Det senaste utvecklingen från Magento

Magento har varit världens en av världens mest använda plattformar i snart 10 år, att byta till Magento 2 är därför ett naturligt steg för många som idag använder magento som sin e-handelsplattform. Magento 2 ger en rad olika nya fördelar genom både teknisk och konceptuell utveckling av plattformen.

Vi på Dahlquist e-handelskonsulter har mer än 10 års erfarenhet av Magento som E-handelsplattform och levererat över 60 lösningar och är därför redo att hjälpa våra kunder att ta deras e-handel till nästa nivå genom att uppgradera till Magento 2.

Användarvänlighet

Det finns många fördelar med Magento 2, den uppgraderade versionen har exempelvis ett enkelt och mer strömlinjeformat användargränssnitt som gör det enklare att arbeta i för dig som administratör. Det innebär att man sparar viktig tid som man kan lägga på annat mer affärsnyttigt. Det är också helt anpassat för touchscreen vilket innebär att man kan följa sin försäljning och arbeta direkt från mobilen eller surfplattan.

Säkerhet

Magento 2 har tagit säkerten till nästa nivå och för möter dagens nya säkerhetsbehov. Att ha en säker e-handel är idag svårare än någonsin och därför är det viktigt att e-handelsplattformen är up to date. Magento 2’s kod är modernare och säkrare än någonsin vilket för dig som e-handlare kan fokusera ännu mer på att sälja.

Köpupplevelse

Magento 2 har fokuserats på att förbättra köpupplevelsen, plattformen är byggd för att göra ett köp så enkelt som möjligt genom att minimera stegen och därmed öka konverteringen / antal order per besökare. När vi sätter upp er Magento 2 skräddarsyr vi också en helt responsiv design för att köpupplevelsen skall vara lika bra och säljande på dator som på mobil och surfplatta.

Prestanda

Magento 2 är upp till 50% snabbare än föregångaren vilket innebär att laddningstiderna blir lägre vilket i sin tur också leder till bättre köpupplevelse. Prestandan för admin är också bättre. Magento 2 tillåter dessutom flera att uppdatera innehåll samtidigt och därmed också effektiviseras arbetet än mer.

Skalbarhet

Precis som Magento 1 så är Magento 2 byggt för att vara skalbar och flexibel, det innebär att du som har e-handel aldrig behöver oroa dig för att för växa ur plattformen. Att plattformen bygger på öppen källkod innebär också att man slipper höga månadskostnader och lösningar kan skräddarsys för att möta dagens behov såväl som era framtida behov.

Vad säger Magento själva?

Magento 1 kommer att fortsätta att fungera bra under en relativt lång tid framöver och tredjepartsutvecklare kommer också att fortsätta bygga plugins och extensions till Magento 1. Magento själva kommer dock inte att utveckla några nya funktioner efter 2018 och därför rekommenderar vi en uppgradering till Magento 2 som dessutom ger en rad andra fördelar.

magento 2 uppgradera

byta till Magento

Vill du byta från en annan plattform till Magento 2 eller WooCommerce? Klicka här

Är du redo för Magento 2?

Ta kontakt med vår säljare på telefonnummer 031 360 80 98 och boka möte med en av våra projektledare för att prata mer om era behov och en uppgradering till Magento 2.

Fördelar i Magento 2

  • Användarvänlighet
  • Säkerhet
  • Köpupplevelse
  • Prestanda
  • Skalbarhet

Kontakt

Välkommen att kontakta oss med frågor, offertförfrågningar och rådgivning. Våra e-handelskonsulter svarar ofta samma dag.

Sverige

Adress: Östergagatan 18A, 45130 Uddevalla
Mail: kontakt@dahlquist.nu
Telefon:031 – 360 80 98

Norge

Adress: Hommelvik, Trondheim
Mail: norge@dahlquist.nu
Telefon: 004631 360 80 98