Några av våra tidigare kunder

mealmakers
Startup i Magento 2 med integration till Fortnox

MealMakers

Mealmakers drar sitt strå i stacken för att hjälpa världen. Vi har hjälpt dom att sätta upp en marknadsplats i Magento 2. In och läs mer om dom på www.mealmakers.se

Fredrik Johansson, Ansvarig projektledare

Sound By Sweden
Migrering från Open Cart till WooCommerce + Marknadsföring

Sound By Sweden

Vi har hjälpt Sound By Sweden från Open Cart till WooCommerce med multistore och integrationer till Fortnox. Vi hjälper även Sound By Sweden med marknadsföring i Sociala medier samt Google Shopping.

Niklas Dahlquist, Ansvarig projektledare

Rallyshop
E-handel i Magento 2 med integration till Visma.NET

Rallyshop / Apex

Vi har hjälpt Rallyshop.se flytta från C4 e-handel till Magento 2 med Sharespines integration till Visma.NET för fler funktioner i e-handeln samt lägre månadskostnader.

Fredrik Lindquist, Ansvarig projektledare

Sävedalens belysning
E-handel i WooCommerce med integration till Specter

Sävedalens belysning

Vi har hjälpt Sävedalens belysning i WooCommerce med integration med Specter och flöden till tex Facebook och Instagram Shopping.

Niklas Dahlquist, Ansvarig projektledare

eloped magento 2
Multishop E-handel i Magneto 2

Eloped.eu

Vi har under 2019 hjälpt Eloped att migrera över till Magento 2 för att få bättre stöd för multistore, fler funktioner och bättre integrationer.

Fredrik Johansson, Ansvarig projektledare

collectia
Migrering från Jetshop till Magento & integration till Fortnox

Collectia.se

Vi har hjälpt Collectia uppgrader sin grafiska profil och flyttat från Jetshop till Magento. Resultatet är en mängd nya funktioner och en mer tilltalande design.

Jimmy, E-handelsansvarig collectia.se

tiason
Magento B2B med specialfunktioner

Tiason

Vi har under två år byggt på en Magentolösning, vi har idag ett flertal specialbyggda funktioner utöver Magento standard. Dahlquist har haft högt i tak och gjort vår vision möjligt.

Mattias Hansson, E-handelsansvarig tiason.se

ismokeking
Magento B2C integration till Visma

Ismokeking.se

Under 2018 har vi migrerat Ismokeking från WooCommerce till Magento 2. Vi har byggt en helt skräddarsydd design efter kundens önskemål och tagit fram funktioner som passar verksamheten.

Fredrik Johansson, Projektledare

skyltkoncept
Profilsida och Sökmotoroptimering

Skyltkoncept.se

Vi har fått väldigt bra hjälp vad gäller vår hemsida och synligthet på Google. Vi har ökat vår konvertering och därmed även våra affärer. Vi rekommenderar Dahlquist till alla som behöver hemsida eller öka sin synlighet!

Magnus Andreasson, Ägare Skyltkoncept AB

vastanvinden
Magento B2B

Västanvinden.se

Vi rekommenderar gärna Dahlquist. De är duktiga, lätta att nå, alltid tillmötesgående och gör sitt yttersta för att lösa våra önskemål och problem. De är väl insatta i senaste tekniken och förser oss med de bästa lösningarna för vår verksamhet

Maria Myllenberg, E-handelsansvarig vastanvinden.se

bröllopsdekorationer
Magento B2C med Multistore

Kalasdekorationer.se

Dahlquist har hjälpt oss få förståelse för hur en e-handel drivs och hur vi bör jobba i vårt dagliga arbete. Vi har flyttat från WooCommerce till Magento och är jättenöjda med all ny funktionalitet.

Ausra Karlsson, E-handelsansvarig kalasdekorationer.se

20 grader
Magento B2C med dropship

20grader.se

Vi är har idag en fantastiskt e-handelslösning som Dahlquist har levererat. Vår omsättning efter lanseringen har ökat markant och vi är såklart jättenöjda! Dahlquist är idag en viktig affärspartner till oss.

Erik Smith, E-handelsansvarig 20grader.se

keyfo
Magento B2B med integration till Visma Business

Keyfo.se

Vi har byggt upp en Magento B2B med integration till Visma Business och ett antal specialbyggda funktioner för effektivare orderläggning.

Niklas Dahlquist, Projektledare

magento credtisafe
Integration mellan Magento och Creditsafe

Magento + Creditsafe

Vi har tagit fram och utvecklat en integration mellan Credtisafe och Magento där butiken kan beroende på kreditvärdighet kan erbjuda speciella betallösningar och hämta information om kunden.

Niklas Dahlquist, Produktutvecklare

visma business magento
Skräddarsydd integration

Visma Business + Magento

Vi har under 2018 byggt en integration mellan Magento och Visma Business. Synken skickar stafflade priser, prislistor, produkter, kategorier, kunder m.m

Niklas Dahlquist, Produktutvecklare och Projektledare

Jessica Barck
Jessica Barck
12:28 16 Oct 18
Proffsiga, med hög servicekänsla och lyhördhet för kundens behov. Jag hade hjälp av Niklas att bygga ett biljettsystem för olika evenemang. Funkade toppen!
20 Grader
20 Grader
06:32 11 Oct 18
Anlitade Dahlquist för att bygga vår nya e-butik och med facit i hand är jag mycket nöjd med mitt val.Jag hade väldigt många önskemål och krav om funktioner på och bakom sajten, samtidigt som mina egna kunskaper om ämnet är minst sagt bristande. Dahlquist hjälpte mig hela vägen både genom tips och genom att "tolka" mina önskemål och sedan förverkliga dem på sidan!När jag behöver mer hjälp eller skapa nya sidor är Dahlquist ett självklart val för mig! :)/Erik Smith
Kristoffer Johansson
Kristoffer Johansson
06:22 11 Oct 18
Kunnig personal, bra service och håller vad dom lovar!
samarbete kalasdekorationer
samarbete kalasdekorationer
06:18 11 Oct 18
Bra service!
Robert Larsson
Robert Larsson
06:03 11 Oct 18
Jättenöjd, rekommenderar verkligen.
Alexander Hagren
Alexander Hagren
14:48 26 Oct 17
Dahlquist e-handelskonsulter besitter väldigt stor kompetens inom området. Deras rådgivning och långa relationer är något som skapar värde för alla parter!
Annas Butik
Annas Butik
09:21 26 Sep 17
Vi rekommenderar verkligen Dahlquist E-handelskonsulter. Med hjälp av dem ökat vi försäljning och i Google placeringar. De är lätta att nå, alltid tillmötesgående och jobbar bara med de bästa verktygen online!
Next Reviews

Prata med oss och få en gratis offert!

Kom igång med ditt e-handelsprojekt. Kontakta oss via formuläret här till höger eller kontaktuppgifter precis under, våra projektledare står redo. Välkommen!

  031 – 360 80 98
  kontakt@dahlquist.nu
  Östergatan 18A Uddevalla, Sverige

magento certifieringar