magento e-handel byrå konsulter

Starta E-handel

Att starta en e-handel är en process som behöver planeras och specificeras noggrant för att uppnå bästa resultat. Vi hjälper er undersöka era behov av funktioner, design och integrationer.

Förstudie

Vi börjar alla våra projekt med en förstudie där vi intervjuar er och lyssnar på era behov och önskemål

Utveckling

Vi bygger och sätter upp de funktioner ni önskar och som framkommit under förstudien

Design

Vår designer tar fram ett förslag för er e-handel, vi arbetar alltid mobile first

Gå live & Support

Vi har gått live och utvärderar resultatet och bidrar med support och vidareutveckling

Hur gör jag för att starta en e-handel?

Det korta svaret är: du hör av dig till oss. Att öppna en butik på nätet för att sälja varor och tjänster är inget du gör på en dag. Precis som vilket företag som helst krävs det att du har tänkt till. Många saker ska finnas på plats innan du kan börja sälja dina varor online, från logistiken till betalningslösningen och naturligtvis även själva hemsidan.

Om du har en verksamhet som du vill utöka för att även kunna sälja produkter online, ta det första steget och boka ett möte. På så sätt kan vi stämma av vad du vill åstadkomma och hur vi ska gå tillväga för att hjälpa dig nå ditt mål.

För att starta en webbshop behöver flera saker finnas på plats. En av de viktigaste delarna är ehandelsplattformen. Plattformen är på många sätt grunden för din ehandel. Det är med hjälp av din e-handelsplattform som du sedan kan styra verksamheten på nätet. Plattformen kan kopplas in olika system, exempelvis affärssystemet, lagersystemet och bokföringssystemet. En plattform som
automatiskt kan skicka information till rätt ställe, exempelvis ordrar, fakturor och produkter, leder till en mer effektiv och lönsam verksamhet. Vi kan hjälpa dig välja rätt plattform från start.

E-handelsplattformen påverkar företagets framtid

Valet av e-handelsplattform är viktigt, speciellt i början av verksamheten. Skulle du välja en plattform som inte passar blir det kostsamt att byta. När du vänder dig till oss hjälper vi dig starta en e-handel med Magento eller WooCommerce som e-handelsplattform, beroende på vad du har för önskemål och behov.

Vad är Magento?

Magento är en av världens mest använda e-handelsplattformar. Det är en plattform som går att anpassa på många sätt och som har en mycket skalbar arkitektur, vilket innebär att den kan ”växa” tillsammans med din verksamhet. Magento passar utmärkt för medelstora och större verksamheter som behöver kunna administrera och sälja stora volymer med produkter. Plattformen passar även för
företag som vill ha en multistore med olika prislistor.

Vad är WooCommerce?

WooCommerce är ett tillägg som du kopplar till en WordPress-sida. WordPress är i sin tur ett användarvänligt Content Management System (CMS). Tillsammans gör de det möjligt att skapa snygga hemsidor som du enkelt kan ändra när det behövs, perfekt för dig som vill ha en webbshop som inte är alltför avancerad och ändå tillräckligt funktionell för enklare försäljning. WooCommerce passar utmärkt för dig som vill sälja tjänster eller erbjuda ett litet produktutbud.

Boka ett möte redan idag!niklas dahlquist

Du behöver inte veta allt om e-handel för att bli framgångsrik. Med vår hjälp kan du snabbt komma igång med din verksamhet och få en stark närvaro på nätet. Vi på Dahlquist E-handelskonsulter kan skapa en webbshop åt dig som passar just dina behov och du snabbt kan starta e-handel.

Vi kan skapa en nätbutik utefter dina specifikationer med Magento eller WooCommerce som plattform. Det spelar ingen roll om du bara har en idé eller vet precis vad du vill ha, vi står alltid redo att hjälpa dig.

Det är dags att ta nästa steg!

Kontakta oss via formuläret här till höger eller kontaktuppgifterna du hittar här nedan. Vi är på kontoret mellan 07.00 och 17.00 varje dag. Välkommen!

  031 – 360 80 98
  kontakt@dahlquist.nu
  Östergatan 18A Uddevalla, Sverige

magento certifieringar