Om oss

Vi är en grupp människor som brinner för e-handel och webbaserade produkter. Vi har över 10 års erfarenhet av e-handelslösningar och har specialiserat oss på Open Source då vi vet att det är de bästa lösningarna för våra kunder. Vi har under tidigare uppdrag jobbat med några av Sveriges största e-handlare och projektlett projekt med mycket komplexa lösningar.

Hur vi jobbar

Vi hjälper företag som växt ur sin nuvarande lösning, företag som är helt nya med e-handel och som bara önskar en ny leverantör. Vi tar alla storlekar av uppdrag. Vi har tidigare jobbat i branscher som bygg, elektronik, VVS och kläder. Vi jobbar agilt och tillämpar kanban som är en erkänd metod för hög produktivitet på alla våra projekt.

Specialutbildad personal

All vår personal är utbildad och specialiserad inom e-handel. Vi har rekryterat all vår personal från e-handelsutbildningen i Uddevalla där man studerar bla projektledning, e-handelsplattformar, webbstrategi, sökmotoroptimering, juridik, ekonomi m.m där alla kurser är inriktade till just e-handel.

”Vi rekryterar vår personal direkt från Sveriges första och vassaste e-handelsutbildning här i Uddevalla (mer info) vilket märks tydligt på våra produkter och på de slutresultat vi levererar. Tack vare utbildningen har vår personal dessutom en väldigt hög förståelse för kundernas behov och med de konceptuella tänket som grundades i utbildningen kan vi hjälpa de utvecklas och bli än bättre.” – Niklas Dahlquist, VD som själv gick utbildningen 2010.

Vi ger dessutom tillbaka till utbildningen genom att hålla kurser och inspirationsdagar på utbildningen idag.

e-handelkonsultNiklas Dahlquist, VD

certifierade magentoutvecklare


google analytics certifieringCSPO2

Licensierade utvecklare

I de flesta projekt kommer man väldigt långt med standardfunktionerna i Magento. Men när ni som kund önskar ha någon speciell funktionalitet för att fylla just era behov behövs det förmodligen skrivas ny kod, då är det viktigt att ha bra utvecklare.

Vi jobbar bara med certifierade utvecklare. Vårt utvecklarteam består av 4 projektledare och 20st Magentoutvecklare vilket gör att vi kan leverera skräddarsydda lösningar som är byggt efter systemens standard.  När vi bygger lösningar efter dessa riktlinjer innebär det att produkten blir stabilare, mer skalbar och framtidssäkrad.

Certifierade av Google

Vår personal är utbildad och certifierad av Google Analytics vilket innebär att vi levererar bättre produkter enligt Googles egna riktlinjer. Vill du läsa mer och se våra certifikat klicka här.

 

Produktägare

Vi har gått utbildning i produktägarskap i syfte att förbättra våra leveranser till våra kunder och jobba mer effektivt. Vi arbetar agilt i våra projekt och denna utbildning har förstärkt vårt sätt att arbeta ytterligare.

Referenser

Vi startade 2017 och har sedan dess hunnit jobba med flera ledande företag. Tidigare har vi jobbat på några av Sveriges största Magentobyråer där vi har hunnit medverka i över 50 skräddarsydda Magentoprojekt. Här är några företag som vi jobbat med hittills.

skyltkoncept

bröllop

järnia

tiason


Sverige & Norge

Vi tar uppdrag i både Sverige och Norge.
Vårt fasta kontor ligger på Västkusten i Sverige.