Nyheter

Det händer mycket på vårt kontor, här är några glimtar av våra senaste produkter och några av de projekt som vi nyligen levererat samt vad som händer hos våra närmaste partners.

magento credtisafe

Creditsafe integration till Magento

Vi har nu rullat ut vår integration till Creditsafe för Magento. Ni kan enkelt sätta upp att tex erbjuda specifika betalsätt för de med bättre kreditvärdighet. Perfekt för er som vill slippa höga faktura kostnader hos tex Klarna.

Läs mer
20 grader

20grader.se får ny Magento

Vi är väldigt glada att under våren 2018 fått arbetat med 20grader.se nya e-handel. Vi har nu gått live och den nya sidan ger redan mycket goda resultat. Projektet består av många skräddarsydda funktioner för att förbättra och automatisera arbetsflödet för ordrar samt helt ny design och en komplett migration.

Besök 20grader
magento swish

Swishbetalning för Magento

Vi har nu påbörjat vår utveckling med att integrera Swish till Magento 1 och 2. Projektet beräknas vara klart Q3 2018 och vi kommer erbjuda Swish som ett "stand alone" betalsätt som inte kommer vara beroende av några andra lösningar och ha automatisk avstämning mot banken.

magento visma net

Visma.NET integration till Magento och WooCommerce

Sharespine har nu lanserat sin koppling mellan Magento och Visma.NET vilket har varit efterfrågat länge. Vi har fått nöjet att redan påbörjat ett projekt tillsammans med Sharespine och Vismakonsulterna Trestadstelemontage. Magento och Visma.NET är förmodligen bästa tänkbara systemuppsättning vad gäller arbetsflöde och skalbarhet för e-handlare.

Läs mer
collectia

Collectia.se får ny design

Vi har nu uppdaterat designen för collectia.se för att skapa en ny fräschare och modernare känsla. Resultatet ligger nu live på deras sida och kunden är mycket nöjd. Collectia använder Magento sedan våren 2018 och vi har hjälp de med en migration från Jetshop och de har idag gått ner till en mer funktionell e-handel helt utan begränsningar och månadskostnader.

Besök Collectia
mm

Grafisk profil till Meal Makers

Att arbeta med design är något vi gillar väldigt mycket. Vi är stola över att få uppdraget att ta fram en grafisk profil till ett nystartat företag med grym affärsidé. Meal Makers kommer göra världen och klimatet en stor tjänst genom att erbjuda en lösning för all de extrema mängderna mat som slängs varje dag.

visma business magento

Integration mellan Visma Business och Magento

Vi har nu lanserat vår integration mellan Visma Business och Magento med inriktning på B2B. Integrationen har stöd för prislistor, stafflade priser, kategorier, produkter m.m. Vi är väldigt glada att lansera ytterligare en integration där våra backend utvecklare har gjort ett strålande arbete.

Läs mer
tobias kjellgren

Vi välkomnar Tobias Kellgren till teamet

Vi på Dahlquist växer stadigt och vi har nu äran att anställa Tobias Kellgren som ytterligare en projektledare som kommer sitta på vårt kontor i Uddevalla. Tobias har sin bakgrund i e-handelsutbildningen på HCB och har gjort sin praktik hos oss de senaste året. På fritiden bränner han runt på sin äventyrshoj i skogarna runt Tanum. Tobias har även turnerat som trummis med Inflames jorden runt, två gånger.
Välkommen Tobbe!

gery

Hello Gery!

Vi är glada att nu utöka vårt team av utvecklare. Denna gången är det Gery som är backend utvecklare. Gery har byggt mängder av integrationer och kommer nu blir vår CTO. Vi ser fram emot alla nya produkter vi kan lansera med ytterligare en duktig utvecklare och förebild. Som bilden avslöjar är han även en riktig hejjare på att fixa mat till bordet. Välkommen Gery!

gntl

Ny design och Magento 2 för GNTL

Vår designer har skapat en ny design till GNTL.se. Varumärket GNTL har en stark och tydlig image med lyxiga produkter för alla gentlemän. Du ser lite utav resultatet här ovan, resten hittar du på GNTL.se på deras nya Magento e-handel. Vi har under 2018 hjälpt GNTL att migrerar från Textalk till Magneto 2.

Besök GNTL
situations

Ny grafisk profil till Baby Comfort

Baby Comfort är en Europeiskt företag som arbetar med att ta fram egna och sälja andras barnprodukter via e-handel och butiker. Vi har levererat en grafisk profil efter deras önskemål, här ser du delar av resultatet.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att diskutera ert projekt. Våra projektledare är utbildade affär- och e-handelsutvecklare och kan hjälpa er med allt från vidareutveckling till nystart av e-handel eller i valet om byte av plattform.

  031 – 360 80 98
  kontakt@dahlquist.nu
  Östergatan 18A Uddevalla, Sverige

magento certifieringar