Magento Göteborg

Vi är Dahlquist, en Magentoleverantör i Göteborg med över 60 levererade projekt

Magentoleverantör i Göteborg

Letar du efter en Magentoleverantör i Göteborg? Vi har lång erfarenhet av e-handel och Magento som plattform. Vi har arbetat i över 60 projekt i alla typer av lösningar och storlek på projekt. Med vår erfarenhet från alla tidigare projekt har vi kunskap inom alla nödvändiga områden som tex arbetsflöden, integrationer, konverteringsgrader och sökmotoroptimering.

Vårt senaste projekt i Göteborg:
Ett av våra senaste projekt i Göteborg var 20grader.se som beställde en skräddarsydd lösning med flera egenutvecklade funktioner och unik design. Resultaten  var ovan förväntan vad gäller försäljning och konverteringsgrad. Du ser resultatet på 20grader.se.

Kunden själv säger:Göteborg Magento”Anlitade Dahlquist för att bygga vår nya e-butik och med facit i hand är jag mycket nöjd med mitt val. Jag hade väldigt många önskemål och krav om funktioner på och bakom sajten, samtidigt som mina egna kunskaper om ämnet är minst sagt bristande. Dahlquist hjälpte mig hela vägen både genom tips och genom att ”tolka” mina önskemål och sedan förverkliga dem på sidan! När jag behöver mer hjälp eller skapa nya sidor är Dahlquist ett självklart val för mig! :)/Erik Smith”


byta till magento

Några fördelar med Magento:

Både Magento 1 och Magento 2 är e-handelsplattformar som är helt licensfria och utan månadskostnader. Bägge plattformar har alla de vanliga betalningslösningarna och kopplingarna till olika affärssystem. Dessutom är de öppna för vidareutveckling och ni äger själva all kod.

Vi arbetar med licensierade utvecklare för att säkerställa kvaliteten på er produkt. Vi har några av marknadens modernaste servers som kan leverera laddtider under 0,5 sekunder och håller hög säkerhet.

0kr / mån
Bra support via oss
Koppling till marknadsplatser
Koppling till affärssystem
Passar B2B och B2C
Alla de vanliga betal och fraktlösningarna

Prata med oss!

niklas dahlquist

Att byta e-handelsplattform är ett stort projekt med många detaljer som ska stämma och beslut som ska tas. Det allra första vi gör innan vi sätter igång är att boka in ett möte där vi kan gå igenom projektets förutsättningar.

Tillsammans går vi igenom hur processen kommer att se ut och vi utför en förstudie för att säkerställa att du får det resultat du vill ha. Kontakta oss för en Magentoleverantör i Göteborg

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att diskutera ert projekt. Våra projektledare är utbildade affär- och e-handelsutvecklare och kan hjälpa er med allt från vidareutveckling till nystart av e-handel eller i valet om byte av plattform. Vi har våra kontor 40minuter utanför Göteborg.

  031 – 360 80 98
  kontakt@dahlquist.nu
  Östergatan 18A Uddevalla, Sverige

Magento Göteborg


Dahlquist-logo-footer

Mail: kontakt@dahlquist.nu | Telefon: 031 360 80 98 | Magento Göteborg

AA