magento e-handel

E-handel i Magento

Vi är en heltäckande e-handelsbyrå som hjälper er med er satsning på nätet. Vi jobbar med Magento som e-handelsplattform och erbjuder allt från standardlösningar till skräddarsydda lösningar. Magento är världens mest använda och mest välutvecklade e-handelssystem på marknaden. Den är populär till stor del för att den är helt licensfri och innehåller stora mängder funktioner direkt out of the box. Vi erbjuder Magento som e-handelsplattform av många skäl:

  • Säkerheten i Magento är betydligt bättre än i många andra standardlösningar.
  • Skalbart – Ni blir obegränsade och kan växa i Magento då vi kan utveckla vilka funktioner ni önskar.
  • Sökmotorptimerat – Magento innehåller funktioner och inställningar för bättre sökmotoroptimering.
  • Integration till affärssystem – Med Magentos API’er kan vi integrera de flesta affärssystem för bättre orderhantering. Ex: Fortnox, Visma, Mamut, Winbas m.m
  • Inga licenskostnader – Ni betalar 0kr/mån för att få använda Magento till skillnad från många andra e-handelssystem.
  • Perfekt för B2B – Magento håller tusentals av funktioner bla att skapa butiker för både B2B och B2c i samma e-handelssystem.

Vi har över 9 år i branschen och har levererat över 50 Magentoprojekt. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa just er lyckas.


VILL DU BYTA TILL MAGENTO?

Har du växt ur din e-handel och vill byta din nuvarande plattform till Magento? Vill du migrera ditt nuvarande innehåll och samtidigt få rådgivning och göra förbättringar av en Magento konsult under hela processen? Vi på Dahlquist erbjuder ett brett spann av tjänster och lösningar på dina Magento problem, vi jobbar snabbt, effektivt och värderar den personliga faktorn i ett projektet. Få kostnadsfritt förslag på att byta till Magento här

TIDIGARE PROJEKT

50+ Skräddarsydda Magentoprojekt
25+ SEO &Adwordsprojekt

tiason e-handel

Tiason Byggvaruhandel

mercurydelar magento

Mercurydelar

vetuscenter magento

Vetuscenter

Våra utvecklare är licensierade av Magento

Vi jobbar bara med certifierade utvecklare. Vårt utvecklarteam består av 4 projektledareo och 20st Magentoutvecklare. vilket gör att vi kan leverera skräddarsydda lösningar som är byggt efter de systemens standard. Med licensierade utvecklare bygger vi lösningarna efter Magentos riktlinjer och produkten blir stabilare, mer skalbar och framtidssäkrad.

magento konsult

VILL DU HA HJÄLP AV EN MAGENTO KONSULT?

Våra magentokonsulter och integrationsexperter kan hjälpa er ta rätt beslut när ni skall starta eller vidareutveckla er e-handel i Magento. Du kan också kontakta oss för en kostnadsfri offert. Välkommen!

Telefon: 0046 72 975 9750
Mail: kontakt@dahlquist.nu