Byt E-handelsplattform


Vi hjälper er uppgradera till marknadens bästa plattformar:

magento+woo

Byta e-handelsplattform

Har du växt ur din nuvarande lösning och vill byta e-handelsplattform?

Det är vanligt att man växer ur sin e-handelslösning och önskar byta till en lösning som passar verksamheten bättre, som har lägre månadskostnader, mer funktioner eller att man tex önskar ha en ny leverantör. Vi har specialiserat oss på att hjläpa företag som växt ur sina lösningar att komma över till en bättre plattform. Vi har bytt e-handelsplattform för ett flertal kunder och vi har arbetat fram en standard för de vanligaste plattformarna på marknaden som Jetshop, Askås, Texttalk mfl


Några av de plattformsbyten vi erbjuder

Byta till Magento:
Jetshop till Magento
Texttalk till Magento
Hemsida 24 till Magento
WooCommerce till Magento
Askås till Magento
E37 till Magento

Byta till WooCommerce:
Jetshop till WooCommerce
Texttalk till WooCommerce
Hemsida 24 till WooCommerce
Askås till WooCommerce
E37 till WooCommerce


Hur går det till?

1. Insamling och flytt av informationbyta till magento ehandel

Beroende på vilken er nuvarande plattform är kan processen med att byta plattform se olika ut men vi börjar alltid den initiala fasen med att kartlägga exportmöjligheter från er nuvarande plattform och exporterar all den information som är möjligt att exportera som standard. För att få tag i den informationen som inte går att exportera(detta beror på plattform) bygger vi en ”spindel” som går in och hämtar den resterande informationen. Exempel på sådan information är ofta bilder, url’er, kategorier, produkttexter, attribut m.m.

Efter att information är insamlad är vi redo för att sätta upp en ny e-handelslösning. Vi har mycket effektiva importfunktioner som gör att vi helt automatiskt kan importera all information som vi nu samlat på oss.


2. Flytt av funktionalitet och design

Under uppstartsmötet kartlägger vilka funktioner ni har idag, vilka ni använder och om det finns några ni saknar. Med denna information tar vi sedan fram en krav spec som vi lämnar över till er med de lösningar på alla de funktioner som ni önskat. Under denna analys diskuterar vi även vad ni önskar för design och föreslår ofta en modernisering när i samband med ert plattformsbyte.


Hur vi hjälper er växa vidare med er nya e-handel

När vi har flyttat all information och byggt upp er nya e-handel med de funktioner och design som ni önskat hjälper våra e-handelskonsulter er att bli ännu bättre. Vi kan hjälpa er med bla sökmotoroptimering för att öka er trafik, kampanjer på sociala medier för att öka er försäljning eller integrera er e-handel till ert affärssystem för att effektivisera den tid ni lägger på administrativa uppgifter. Kontakta oss idag så hjälper våra e-handelsspecialister er att bli ännu bättre. Välkommen!

Några fördelar med Magento och WooCommerce:

Vi erbjuder e-handelslösningar i Magento 1, Magento 2 och WooCommerce. Alla dessa är helt licensfria och utan månadskostnader. Förutom att ni besparar månadskostnaderna får ni en plattform som är helt öppen för vidareutveckling och ni äger själva all kod.
När ni byter till Magento eller WooCommerce kan vi förutom öka er funktionalitet även hjälpa er koppla ihop er e-handel med marknadsplatser och därmed nå över 4 miljoner köpstarka kunder. Välkommen att kontakta oss för mer information om allt vi kan erbjuda er.

0kr / mån
Bra support
Koppling till marknadsplatser
Koppling till affärssystem
Passar B2B och B2C
Alla de vanliga betal och fraktlösningarna 

Vi hjälper dig byta e-handelsplattform!

Fyll i formuläret här nedan så gör vi en analys av ert nuvarande system. Vi tar sedan kontakt och diskuterar den övriga informationen som krävs. Välkommen!